Logga teleutbildningar

Vi börjar med utbildning

Tillsammans med kollegorna på Öppen Linje och Call Center Management har jag startat ett utbildningskoncept inom telefoni. Vi har valt att kalla det för teleutbildningar.se (vår blivande webbplats).

Tanken är inte att vi ska bli ett nytt utbildningsföretag eller bolag. Vi ska inte konkurrera med andra bolag som genomför olika utbildningar.

Vi, Birgitta Sandell, Jerry Nilsson, Ann-Britt Kemfors och jag är erfarna konsulter inom teleområdet och vi vill vara ambassadörer för hantverket ”telefoni”. Vi gillar telefoni och har jobbat med det större delen av vårt yrkesliv. Vi vill bara dela med oss av vad vi lärt oss och den erfarenhet vi samlat på oss genom åren.

Varför utbildning?

Att arbeta med utbildning är något som ligger naturligt i många konsulters och chefers arbete. Även om det inte är uttalat så blir det många gånger någon form av introduktion i början av de uppdrag som man får. Det är viktigt att alla är på samma plan och har samma förutsättningar om en projektgrupp eller arbetsgrupp ska kunna arbeta tillsammans effektivt.

Information om Call Center Management och Öppen Linje får du via länkarna till deras hemsidor.